Surface Pro 4 için 30 saniyelik reklam!

Surface Pro 4

Surface Pro 4 tablet Microsoft’un mobil taraftaki önemli oyuncuları arasına girdi.  Tableti tanıtan kısa ama etkili bir video ile karşımızda.

2015 yılının en iyi tableti seçilen Surface Pro 4, hibrit yapısı ile hem bir tablet hem de bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor. Windows 10 işletim sisteminin öncülerinden olan tablet şimdi Microsoft’un yeni reklamıyla karşımızda.

Surface Pro 4 övgülere doymuyor!

Tablet hakkında öylesine iddialı yorumlar yapılıyor ki neden 2015’in en iyi tableti seçildiğini anlamak zor değil. Alışılmış Windows deneyimini bu şık ve ultra taşınabilir bir cihazda bulmak kullanıcıları çok etkiliyor olmalı.

Microsoft, Surface Pro 4’ü tanıtmak için 30 saniyelik kısa bir video yayınladı. İkinci bir video da Surface Book için yayınlandı ancak Surface Pro 4’ün videosunun biraz daha etkileyici olduğunu söylemekte fayda var.

12.3 inçlik PixelSense ekran, %40 büyütülmüş dokunmatik düzey, 6. Nesil Intel Core işlemci gibi özelliklere sahip olan Surface Pro 4, rakiplerine 2016’da nal toplatacak gibi görünüyor. Tabii videoların yayınlanmasındaki asıl amaç yılbaşı hediye sezonuna dahil olmak. İlgili videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Surface Book için yayınlanan video

BlackBerry Priv dayanıklı mı? – Video