Microsoft Surface Pro 3 İçin Çözüm Bulunamıyor

Microsoft Surface Pro 3 İçin Çözüm Bulunamıyor

Microsoft Surface Pro 3’ün Wi-Fi bağlantısında yaşanan sorunları gidermesi için yayınlanan yeni güncellemenin de bu sorunları gideremediği belirtiliyor.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft, 12 inçlik yeni tableti Microsoft Surface Pro 3‘ü, Mayıs ayında New York’ta düzenlediği etkinlikte resmi olarak tanıtmış ve Haziran ayında da piyasaya sürmüştü. Surface Pro 3 özellikle kurumsal kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, tabletin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıkan sorunlar hayal kırıklığı yaratmıştı.

Surface_Pro_3 (2)

Microsoft Surface Pro 3 satın alan birçok kullanıcı Wi Fi bağlantısındaki sorunlardan şikayetçi olmuş ve hatta bazı kullanıcılar bu sorunlar sebebiyle tableti iade etme yoluna başvurmuştu. Surface Pro 3 kullanıcılarını etkileyen bu sorunun ortaya çıkmasının ardından gerekli çözümü bulmak için sıkı bir çalışma başlatan Microsoft, bu sorunu gidereceği söylenen yeni güncellemeyi geçtiğimiz günlerde kullanıcılara sundu.

Ancak Wi-Fi bağlantısında yaşanan sorunları gidermesi beklenen bu güncelleme de sorunu gideremedi. Üstelik bazı Surface Pro 3 kullanıcıları yeni güncellemiyi yükledikten sonra bu sorunların daha da arttığını belirtiyor. Microsoft’un bir türlü çözüm bulamadığı bu sorun karşısında Surface Pro 3 satışlarının ciddi ölçüde zarar görmesi bekleniyor.

HTC One M8 İçin Android 4.4.3 Yayınlanıyor