Microsoft 14 İnçlik Yeni Bir Tablet Hazırlıyor

Microsoft Surface Pro 3 İçin Çözüm Bulunamıyor

Bir yandan 12 inçlik Surface Pro 3’ün halefi üzerinde çalışan Microsoft’un bir yandan da 14 inçlik yeni bir tablet için çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl piyasay sürdüğü 12 inçlik dev tableti Surface Pro 3‘le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, önümüzdeki dönemde de tablet alanına önemli yatırımlar yapmaya devam edecek gibi görünüyor. Özellikle kurumsal kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Surface Pro 3’ün halefi üzerinde çalışmalarını sürdüren Microsoft, bir yandan da 14 inçlik yeni bir tablet hazırlıyor.

Microsoft-Surface-Pro-3

Laptopların yerini alabilecek bir tablet olarak lanse ettiği Surface Pro 3’le büyük bir başarıya imza atan Microsoft, bu yıl tablet ve laptop arasındaki ayrımı daha da kapatacak gibi görünüyor. Amerikalı teknoloji devinin Surface Pro 3’ün halefi olan Surface 4‘te 12 inçlik boyutu koruyacağı, fakat Surface 4’ün yanı sıra 14 inçlik yeni bir tablet de piyasaya süreceği belirtiliyor.

14 inçlik bu yeni tablet hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, Microsoft‘un yeni tabletlerinin çıkışı için Windows 10’un resmi olarak yayınlanmasını bekleyeceği, yani yeni tabletin en erken yılın son çeyreğinde kullanıcılarla buluşacağı tahmin ediliyor.

Sony Xperia Z4 Hakkında Yeni Detaylar