Tekken X Street Fighter Hala Yapım Aşamasında

Tekken X Street Fighter Hala Yapım Aşamasında

İlk olarak 2010 yılında duyurulan ve o günden beri merakla beklenen Tekken X Street Fighter’ın hala yapım aşamasında olduğu ve piyasaya sürüleceği açıklandı.

Oyun dünyasının en popüler dövüş serilerinin başında gelen iki seriyi bir araya getirerek türün hayranlarına eşsiz bir deneyim sunacak olan Tekken X Street Fighter, ilk olarak Comic-Con 2010’da duyurulmuş ve büyük heyecan yaratmıştı. Ancak aradan geçen yıllarda oyun hakkında kayda değer bir gelişmenin yaşanmaması ve oyunun piyasaya sürülmemesi, hayal kırıklığı yarattı.

Tekken_x_Street_Fighter

Capcom tarafından geliştirilen Street Fighter ve Namco tarafından geliştirilen Tekken serilerini bir araya getirmesi beklenen Tekken X Street Fighter‘ın uzun süre sessiz kalması oyunun iptal edildiği yönünde bir izlenime neden olsa da, projenin hala hayatta olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Comic-Con 2014‘te konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bandai Namco Games, oyunun hala yapım aşamasında olduğunu ve ileride mutlaka oyunseverlere sunulacağını belirtti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bandai Namco Games yetkilisi Katsuhiro Harada, şu sıralar Tekken Revolution, Soulcalibur: Lost Swords, Rise of Incarnates ve Tekken 7 gibi dövüş oyunlarıyla meşgul olduklarını ve tüm bu oyunlar arasında Tekken X Street Fighter‘ı piyasaya sürmek için doğru zamanı beklediklerini söyledi.

Batman: Arkham Origins Sonunda Android’e Taşındı