Super Smash Bros. Ultimate duyuruldu!

Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo Direct etkinliğinde Super Smash Bros. Ultimate oyununu duyurdu. Nintendo Switch’e özel olarak gelecek olan Super Smash Bros. Ultimate’te 65 tane oynanabilir karekter bulunuyor.

Nintendo dün E3 kapsamında düzenlediği Direct etkinliğinde yeni oyunlarını sergiledi. Oyuncuları pek tatmin etmeyen bu etkinliğe Super Smash Bros. Ultimate damgasını vurdu. Super Smash Bros. serisinin yeni oyunu olan Ultimate, Everyone is Here yani herkes burada sloganı ile duyuruldu.

Super Smash Bros. Ultimate bomba gibi geliyor

65 adet oynanabilir karekterin yer aldığı Super Smash Bros Ultimate, 7 Aralık tarihinde fiziki ve dijital olarak Nintendo Switch için satışa sunulacak.

Serinin daha önceki karakterlerine ek olarak, Metal Gear Solid‘den tanıdığımız Snake, Pokemon eğitmeni, Pichu, Wolf, Ridley ve Splatoon’dan Inkling oyunda yer alacak.

Grafiksel açıdan Wii U‘dan daha iyi olan Super Smash Bros Ultimate, yeni dövüş mekanları ve karakterlere özel hareketleri ile dikkat çekiyor. Oyunun ayrıca Smash Bros. serisine dahil olan amiibo’ları desteklediğini belirtelim. amiibo’lar sayesinde karakter ilerlemenizi amiibo’ya kaydedip başka bir cihazda kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo ayrıca; Wii U‘da kullanılan GameCube dönüştürücü adaptörünün yine sadece Super Smash Bros Ultimate ile uyumlu olacağını duyurdu. Super Smash Bros. GameCube Controller ve dönüştürücü maalesef ki şu an Amazon‘da karaborsada.

150 doları bulan fiyatlar ile satılan Super Smash Bros. GameCube Controller‘in, yakında tekrardan makul fiyatlar ile satışa sunulması bekleniyor. Ancak Nintendo’nun bu konuda bir açıklama yapmadığını belirtelim.

Nintendo Switch, Türkiye’de başarılı olabilir mi?

Super Smash Bros’un GameCube kontrolcüsü ile daha rahat oynandığını ve bunun kült bir şey olduğunu göz önünde bulundurursak, kontrolcünün tekrar satışa çıkma ihtimali çok yüksek görünüyor. Bakalım Nintendo, daha önce yapmadığını yapıp, eski bir ürününü tekrar satışa sunacak mı?