Super Smash Bros Ultimate Direct için tarih verildi!

Super Smash Bros Ultimate

Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek olan Super Smash Bros. Ultimate, yakında yeni bir sunum ile tekrar sergilenecek. İşte Super Smash Bros. Ultimate Direct etkinliğinin tarihi ve saati!

Nintendo 64 ile başlayan Super Smash Bros serüveni GameCube, Wii, Wii U ve 3DS sistemleri ile devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2018 etkinliğinde yeni gözdesi Nintendo Switch için Super Smash Bros Ultimate‘i duyuran firma, şimdi de Direct etkinliği ile karşımıza çıkıyor.

E3 2018 etkinliğinde oynanış videolarını da yayınlayan Nintendo’nun, Super Smash Bros. Ultimate Direct etkinliğinde daha yeni neleri sergileyeceği bilinmiyor. Tahminler yeni karakterlerin oyuna ekleneceği yönünde olsa da, bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyoruz.

Muhtemelen Nintendo, Direct etkinliğinde yine karşımıza oynanış videosu ile çıkacak. 8 Ağustos 2018 Türkiye saati ile 17:00‘da başlayacak olan etkinlik YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Bakalım Nintendo Switch’e gelecek olan Super Smash Bros‘un yeni Direct etkinliğinde neler olacak?

Super Smash Bros Ultimate Direct etkinliğini canlı izle!

7 Aralık 2018 tarihinde Nintendo Switch’e gelecek olan Super Smash Bros Ultimate‘in karakter listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Super Smash Bros. Ultimate karakterleri – 1 

Super Smash Bros. Ultimate karakterleri – 2

Super Smash Bros. Ultimate karakterleri – 3