Super Mario Run fiyatı düştü!

super mario run

Nintendo’nun mobil platformlardaki ilk oyunu olan Super Mario Run, bugün önemli bir güncelleme aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Nintendo uzun yıllar süren inadını geçtiğimiz sene bir köşeye bırakarak mobil platformlar için de oyun geliştireceğini açıklamıştı. Japon oyun devi mobil oyun pazarına iddialı bir giriş yapmak için Super Mario gibi kült bir karakteri, mobil pazara transfer etme kararı almıştı. Apple’ın iPhone 7 lansmanında tanıtılan Super Mario Run, genel olarak oyun severlerin dikkatini çekmişti.

Fakat Nintendo’nun pazarlama aşamasında yaptığı yanlış hamleler, bu oyunun beklenenin çok altında kalmasına neden oldu. Nintendo, günümüzde oldukça popüler olan F2P sistemi yerine, oyunun demo olarak sunulduğu ve tam sürüm için toplu bir ücret talep edildiği eski bir sistemi kullanma kararı aldı.

Bu karar sonucunda Super Mario Run’ı indiren binlerce kişiden sadece yüzde. 3’lük bir bölümünün oyunun tam sürümünü satın aldığı açıklandı.

Normalde ülkemizde 36TL gibi oldukça yüksek bir etiketle satılan Super Mario Run, şu aralar önemli bir güncelleme ile birlikte yüzde 50’de indirim aldı.

Eğer Super Mario Run’ın tam sürümünü satın almak istiyorsanız, şimdi tam sırası. Zira oyunun fiyatı 18TL’ye kadar düşmüş durumda. Bu yüzde 50’lik indirimin kısa bir süre daha devam edeceğini de hatırlatalım.

Bu arada hali hazırda oyuna sahip olanların da gelen yeni güncellemeyi an itibari ile indirebileceklerini hatırlatalım.