Super Mario Run Android Ne Zaman Geliyor?

super mario run android ne zaman

Super Mario Run Android ne zaman geliyor soruları resmen cevaplandı. Şimdilik sadece iOS’ta yer alan oyunun Android cihazlara gelmesi için geri sayım başladı.

Nintendo’nun mobil platformlar için attığı en büyük adımın Super Mario Run olduğu söylenebilir. Daha önce Pokemon Go çıkmış olsa da o oyun Nintendo tarafından değil Niantic tarafından geliştirilmişti. Super Mario Run ise tamamen Nintendo’nun ellerinden çıkan bir yapımdı. Super Mario Run’ı ilk olarak kendisi için görece daha güvenli bir ortam olan iOS’a getiren Nintendo, Android sürümü konusunda ise çok net açıklamalar yapmaktan kaçınmıştı. Ancak nihayet Super Mario Run Android ne zaman geliyor sorularına resmi bir cevap geldi.

super mario run android ne zaman

iOS’ta yılbaşı döneminde en çok indirilen uygulama olarak büyük bir başarı yakalayan ve çıkmasından sonra 4 gün içinde 40 milyon kez indirilen Super Mario Run, Android için kesin olarak geliyor. Nintendo’nun Japonya’daki Twitter hesabından yapılan duyuruya göre Super Mario Run önümüzdeki Mart ayında Android platformuna gelecek. iOS’ta ücretsiz olarak indirilen, daha sonra tam sürüm için 26,99 TL ödenmesi gereken Super Mario Run’ın Android sürümünde fiyatların ne seviyede olacağı ise henüz bilinmiyor.

Nintendo ayrıca yakında yeni bir mobil oyun daha piyasaya sürecek. Fire Emblem: Heroes adlı RPG strateji oyunu da 2 Şubat tarihinde hem iOS, hem de Android için sunulacak.

En İyi Super Mario Oyunları