Super Mario Run iOS İçin Çıktı

super mario run ios

Super Mario Run iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Dünyanın en ünlü ve en çok satan oyun serisi akıllı telefonlara ilk defa giriş yaptı.

Super Mario Run iOS için nihayet indirilmeye sunuldu. İlk olarak iPhone 7 lansmanında duyurulan oyun bugün App Store’dan indirilebilir hale geldi.

Super Mario Run, alışılageldik Super Mario oynanış tarzından farklılık gösteriyor. Oyunun adından da anlaşılabileceği gibi Mario bu yapımda sürekli koşuyor. Oyuncuların tek yapması gereken ekrana dokunarak Mario’nun zıplamasını sağlamak. Bunun dışında oyun diğer Super Mario oyunlarına benziyor.

super mario run ios

Nintendo’nun son dönemde mobil platformlar için Pokemon GO’dan sonra attığı ikinci adım olan Super Mario Run mobil oyun firması DeNA ortaklığıyla birlikte büyük ölçüde Nintendo tarafından geliştirildi. Pokemon GO ise Niantic tarafından geliştirilmişti. Bu açıdan bakıldığında da Super Mario Run’ın Nintendo için bir nebze daha önemli olduğu düşünülebilir.

Super Mario Run ücretsiz olarak indirilebiliyor fakat oyunun tamamını oynayabilmek için 9,99$’lık ücreti ödemeniz gerekiyor. Ücretsiz kısım sadece ilk bölümlerden oluşuyor. Ücretli tam sürümde ise oyunun tamamının yanı sıra kullanıcılar online olarak başkalarına karşı mücadele edip, kendi Super Mario Run krallıklarını kurabiliyorlar.

Gelmiş Geçmiş En Çok Satan Oyunlar