Super Mario filmi ertelendi!

Super Mario oyunu 2 milyon dolara satılarak rekor kırdı!

Uzun zamandır beklenen Super Mario Bros. filminden kötü haber geldi. Filmi bu yıl sinemalarda göremeyeceksiniz.

Super Mario filmi ertelendi! Filmin sevenleri ne yazık ki biraz daha beklemek zorunda kalacak. Nintendo, animasyon filminin çıkış tarihini Aralık 2022’den Nisan 2023’e ertelediğini duyurdu. Tanınmış video oyunu tasarımcısı Shigeru Miyamoto Twitter’da, filmin yeni galasının 28 Nisan’da Japonya’da ve 7 Nisan’da Kuzey Amerika’da yapılacağını söyledi.

Super Mario filmi

Gecikmenin COVİD-19 pandemisinden mi yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını açıklamayan Miyamoto, sadece kendisinin ve Illumination animasyon stüdyosunun CEO’su Chris Meledandri’nin filmin küresel vizyon tarihini değiştirmeye karar verdiğini söylemekle yetindi. Bir başka açıklama ise Nintendo’dan geldi.

Super Mario filmi

Super Mario filmi ertelendi!

Açıklamayı yapan Nintendo yöneticisi izleyicilerden özür dileyerek, filmin “beklemeye değeceğine” söz verdi. Çılgın Hırsız ve Minyonlar serisiyle tanınan Illumination animasyon stüdyosu filmin animasyonunu üstleniyor, bununla birlikte Universal ise filmin ortak finansmanını ve Kuzey Amerika’da dağıtımını yapıyor.

Super Mario filmi

Super Mario Bros. filmi 2017’den beri yapım aşamasında ve son birkaç yıldır Illumination’da “öncelikli geliştirme” listesinde bulunuyordu Filmde Mario Chris Pratt, Luigi Charlie Day ve Prenses Peach de Anya Taylor-Joy tarafından seslendiriliyor. Efsanevi kötü adam Bowser’a ise Jack Black ses verecek, Donkey Kong da Seth Rogen tarafından seslendirilecek. Serinin çeşitli oyunlarında Mario’yu canlandıran aktör Charles Martinet de film boyunca çeşitli küçük rolleri seslendiriyor olacak.

XPG SX8100 SSD 512GB: Güçlü bir PC sistemi kurmak isteyenler için