Super Mario Bros filmi için geri sayım devam ediyor

super Mario Odyssey

2018’de duyurulan ve 2020 yılında izleyicilerin beğenisine sunulacağı söylenen Super Mario Bros filmi için geri sayım devam ediyor.

Son dönemde popüler oyun karakterlerini beyaz perdede görmeye alıştık. Bu karakterlerin bazıları live action, bazıları ise animasyon tarzında sinema severlerin karşısına çıktı.

İzleyicilerin beyaz perdede görmek için sabırsızlandıkları karakterlerden birisi de Super Mario diyebiliriz. Hatırlanacağı üzere 2018 yılında Super Mario için bir filmin geleceği açıklanmıştı. Hatta filmin Despicable Me ve Minions gibi yapımları izleyicilerin beğenisine sunan Illumination Studios tarafından hazırlanacağı da belirtilmişti.

Super Mario Bros filmi 2022’de gelecek

Film için duyurulan ilk tarih 2020 yılıydı. Ancak açıklanmayan nedenlerden ötürü filmde hiçbir ilerleme kaydedilemedi. Araya bir de pandemi süreci girince Super Mario’nun beyaz perdeye olan serüveni tamamen yarım kaldı.

supermariorunsad

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa geçtiğimiz günlerde filmin geleceği ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Furukawa filmi yakından takip ettiklerini ve Super Mario’nun 2022’de izleyicilerin karşısına çıkacağını açıkladı.

Elbette mevcut düzende filmin planlanan tarihte gelip gelmeyeceği önemli bir soru işareti. Çünkü pandemi devam ediyor ve şu anda pek çok filmin vizyon tarihi belirlenmiş değil. Belli olanlar da tekrar teker erteleniyor. Özetle Mario’yu daha uzun bir süre daha vizyonda göremeyebiliriz.

Tabi ki yine de 2022 için uzun bir süre var. Bunu da hesaba katmak gerekiyor. Dileriz Mario daha fazla erteleme yemeden izleyicilerin beğenisine sunulur.

Marvel sinematik evreni için yeni hamle