Sunset Overdrive The Last of Us’ın Tam Tersi

Sunset Overdrive The Last of Usın Tam Tersi

Xbox One’a özel olarak hazırlanan Sunset Overdrive hakkında konuşan Insomniac Games, oyunun The Last of Us gibi oyunların tam tersi olduğunu belirtti.

Popüler Resistance serisinin yapımından sorumlu olan Insomniac Games stüdyosu tarafından hazırlanan Sunset Overdrive, E3 2013 kapsamında Microsoft tarafından resmi olarak tanıtılmış ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One’a özel olarak hazırlanan oyunlar arasında en dikkat çekici yapımlar arasında yer alan Sunset Overdrive‘ın çıkış tarihi yaklaşırken, oyun hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor.

Sunset_Overdrive_DG

Xbox One kullanıcıları tarafından merakla beklenen Sunset Overdrive hakkında açıklamalarda bulunan Insomniac Games, oyunun değişik yapısına dikkat çekti ve oyunun The Last of Us gibi oyunların tam tersi olduğunu açıkladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan oyunun kreatif direktörü Marcus Smith, Sunset Overdrive’da yer alan karakterlerin bir oyunun içinde olduklarının farkında olduklarını ve zaman zaman bu durumu kullanıcılara hatırlatmaktan çekinmediklerini belirtti. The Last of Us gibi gerçekçi oyunları beğendiğini belirten Smith’e göre kendi oyunseverlere çok daha farklı bir tecrübe vadediyor.

Shadow of Mordor Eleştirileri Yersiz Çıktı