Beyaz Xbox One Sunset Overdrive

Beyaz renkli Xbox One’ın Sunset Overdrive oyunu ile birlikte gelmesi ön görülüyor. 

Fransa’da bulunan bir dağıtıcının listlerine göre Microsoft beyaz Xbox One’ modellerini Sunset Overdrive ile birlikte satışa sunlayı planlıyormuş. Bu durum Xbox oyuncularını oldukça sevindireceğe benziyor. Beyaz Xbox One’ın fiyatı ise şuan için 399 euro olarak gözüküyor. Bunun yan sıra cihazın hemen her pazara sunulacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

 

white_xbox_one-720x719

 

Beyaz Xbox One ile ilgili daha önce gelen sızıntı haberlere göre ise cihaz yalnızca Microsoft personeline özel olarak üretileceği söyleniyordu.

Sony, Microsoft’tan erken davranarak geçtiğimiz günlerde beyaz renkli Destiny temalı PS4’ünü görücüye çıkarmıştı. Beyaz renkli Destiny temalı PS4’lerin Eylül ayında raflardaki yerini alması bekleniyor. Beyaz Xbox One’ın ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili ise henüz yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

Öte yandan yeni nesil oyun konsolu piyasasında Microsoft ve Sony her alanda rekabet etmeleri ile dikkat çekiyor. Donanımsal alanda ciddi rekabet eden iki teknoloji devi konsollarının renkleri ve temaları anlamında da rekabet etmekten geri kalmıyor.

Steam Linux Platformunda 600 Oyuna Ulaştı