Sunset Overdrive PlayStation 4’e Taşınmayacak

Sunset Overdrive PlayStation 4e Taşınmayacak

Xbox One’a özel olarak hazırlanan Sunset Overdrive hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft, oyunun ilerleyen dönemde de Xbox One’a özel kalacağını duyurdu.

Ratchet & Clank ve Resistance serilerinin yapımından sorumlu olan Insomniac Games tarafından geliştirilen Sunset Overdrive, Microsoft‘un E3 2013 kapsamında düzenlediği basın toplantısında resmi olarak duyurulmuş ve oyunun Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One‘a özel olacağı açıklanmıştı. Ancak oyunun haklarının hala Insomniac Games’in elinde olması, stüdyonun daha önce Resistance serisinde beraber çalıştığı Sony’le anlaşarak yeni oyununu ilerleyen dönemde PlayStation 4’e de taşıyabileceğini akıllara getirdi.

Sunset_Overdrive

Microsoft ve Square Enix arasında düzenlenen dev anlaşma sonrası Xbox One’a özel hale gelen Rise of the Tomb Raider’ın bu durumunun belirli bir süre için olması, benzer bir uygulamanın diğer oyunlarda da söz konusu olabileceğini gösterdi. Ancak ortaya çıkan bu söylentileri cevaplayan Microsoft yöneticisi Aaron Greenberg, böyle bir durumun Sunset Overdrive için geçerli olmadığını ve Insomniac Games tarafından geliştirilen oyunun Xbox One‘a özel kalacağını açıkladı. Oyunseverlere vadettiği aksiyon dolu açık dünyayla ön plana çıkan Sunset Overdrive, 28 Ekim’de Xbox One kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Ertelendi