Sunset Overdrive’ın Yapım Aşaması Tamamlandı

Sunset Overdriveın Yapım Aşaması Tamamlandı

Xbox One’ın en merak edilen oyunları arasında yer alan Sunset Overdrive’ın yapım aşamasında sona gelindiği, yayınlanan resmi açıklamayla duyuruldu.

Ratchet & Clank ve Resistance gibi başarılı serilerin yapımından sorumlu olan Insomniac Games tarafından Xbox One‘a özel olarak geliştirilen Sunset Overdrive, Microsoft’un E3 2013’te düzenlediği basın toplantısı kapsamında duyurulmuş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Çılgın silahları ve aşırı aksiyonu ile eşine pek rastlanmayan bir yapım olan Sunset Overdrive, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında detaylı olarak tanıtıldı ve etkinliğin en ilgi çekici yapımları arasında yer almayı başardı.

Sunset_Overdrive_DG

Xbox One’ın en önemli özel oyunları arasında gösterilen Sunset Overdrive için meraklı bekleyiş devam ederken Insomniac Games cephesinden gelen yeni açıklama, oyunun yapım aşamasında sona gelindiğini müjdeledi. Insomniac Games stüdyosu tarafından yayınlanan açıklamada oyunun altın seviyesine ulaştığı, yani yapım aşamasının tamamlandığı ve oyunun raflardaki yerini almaya hazır olduğu duyuruldu. Xbox One‘a özel olarak hazırlanan Sunset Overdrive, 28 Ekim’de Kuzey Amerika’da piyasaya sürüldükten sonra 31 Ekim’de de Avrupa’daki oyunseverlerle buluşacak.

Crytek Oyunlarını Beğendirmekte Zorlanıyor