Sudan ucuz Vivo Y20 performans testinde ortaya çıktı

vivo 1

Vivo’nun giriş segmentine hitap eden yeni modeli performans testinde ortaya çıktı. İşte Vivo Y20 ile ilgili tüm detaylar.

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, global pazardaki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda Çin’de Huawei, Oppo ve Xiaomi’nin ardından gelen ismin Vivo olduğunu söyleyebiliriz. Kısaca özetlemek gerekirse Vivo Çin’deki 4 büyük üreticiden birisi.

Genel itibariyle Çin’in büyük üreticileri ülkemizde kurumsal olarak hizmet veriyorlar. Lakin Vivo hala Türkiye’ye gelmiş değil. Muhtemelen önümüzdeki dönemde Vivo da Türkiye pazarında boy göstermeye başlayacaktır.

Vivo özellikle giriş ve orta segmentteki modelleriyle başarılı bir çizgi yakalamış durumda. Nitekim bu yelpazedeki yeni modellerden birisi de Y20.

Vivo Y20 Geekbench’te ortaya çıktı!

Vivo’nun orta segmentteki yeni modeli Y20 geçtiğimiz gün Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Telefon tek çekirdekten 252 puan alırken, çok çekirdekten ise 1239 puan almayı başardı.

vivo y20

Böylece telefonun bazı özellikleri de netlik kazanmış oldu. Vivo Y20, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 460 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen model kutudan ilk çıktığında Android 10 ile çalışacak.

Vivo’nun kendi arayüzü olan FuntouchOS ile gelecek olan Y20’nin hangi pazarlarda satışa çıkacağı ise şimdilik netleşmiş değil. Lakin az önce de belirttiğimiz üzere Vivo modelleri henüz Türkiye pazarında satılmıyor.

Realme C12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri