Apple Music ‘den üniversite öğrencilerine kıyak

Apple Music

Apple üniversite öğrencilerine özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında üniversite öğrencileri Apple Music ‘i 6 ay boyunca ücretsiz deneme imkanı bulacak.

Okulların açılmasına kısa bir süre kaldığında genellikle teknoloji mağazaları, marketlerde alışık olduğumuz kampanyalar farklı boyutlara ulaştı. Apple Music hazırladığı kampanya ile beraber üniversite öğrencilerine bünyesinde bulundurduğu müzik uygulamasu Apple Music üniversite öğrencilerine 6 ay boyunca ücretsiz deneme imkanı bulacak. Bu deneme sonrası üyeliği öğrenciler iptal edecek, üyeliğe devam kararı almayabilirler. Bilindiği üzere ilk kullanımda tüm kullanıcılar için bu süre 3 aydı. Yani mesleğiniz, yaşınız veya herhangi farklı bir kriter bulunmadan her kullanıcı ilk 3 ay boyunca ücretsiz deneme imkanı buluyor.

Apple Music 'den üniversite öğrencilerine kıyak
Tabi, bu kampanyanın ayrı bir hedefi yer alıyor. Özellikle gençler arasında Spotify oranı bir hayli yüksek, Apple Music kullananların oranı çok düşük. Durum böyle olunca firma rakibinin müşterilerini kendine çekmek için bu şekilde bir kampanyaya gitti. Genişletilmiş deneme teklifi ile beraber kullanıcılar Spotify üyeliğinden kurtulabilir, bu şekilde para vermeden 6 ay boyunca ücretsiz bir şekilde uygulamayı deneyerek ileride de kendilerine bağlama amacında.

Apple Music’in fiyatı 13.99 TL bu 6 aylık deneme sürecinden sonra üyeliğinizi 6.99 TL karşılığında devam ettirebilirsiniz. Bu ücretsiz kampyandan yararlanmak için Apple hesabınızı kullanarak platforma giriş yaptıktan sonra Öğrenci deneme paketini seçip öğrenci olduğunuzu Sheer ID aracılığıyla doğrulamalısınız. Bu aşamada okulunuzu seçip okulunuzun sistemine giriş yapmanız gerekebilir. Apple Music öğrenci olduğunuzu doğruladıktan sonra üniversite öğrencilerine özel deneme sürümünü almanıza izin verecek.

Platformun iOS dışında Android ve Pc ortamında da çalıştığını hatırlatalım. Üniversite öğrencisi iseniz en azından bir üyelik açıp bu kampanyadan yararlanmanızı tavsiye ederiz. Kampanyanın bitiş tarihi 31 Ekim.. Kullanmıyorsanız dahi kampanyanın bitiş tarihine yakın kayıt olmanızı daha sonra fikrinizi değiştirip kullanmak isterseniz bu deneme sürecinden yararlanabilirsiniz.

Epic Games ‘e Facebook’dan destek