Şubat Ayının En Çok Satanı Far Cry Primal

far cry primal

NPD Group tarafından yayınlanan yeni rapor, Şubat ayında en çok satan oyunun Far Cry Primal olduğunu gösterdi. En çok satan konsol ise PlayStation 4 oldu.

Oyun dünyasını yakından takip eden NPD Group, Şubat ayı sonuçlarını açıkladı. Şubat ayında da en çok satan oyun konsolu Sony’nin PlayStation 4’ü oldu. Xbox One ise ikinci sırada kaldı. Henüz Sony ve Microsoft satış rakamlarını açıklamadığı için iki konsolun da tam olarak ne kadar sattığı bilinmiyor. Ancak genel olarak oyun sektörüne bakıldığında, Şubat ayında elde edilen gelir geçtiğimiz yıla göre yüzde 12 daha düşüktü.

far_cry_primal[1]

Şubat ayında en çok satan oyun ise Far Cry Primal oldu. Ubisoft’un yeni açık dünya oyunu satışa çıktığı ilk ayda tüm rakiplerini geride bırakarak zirveye oturdu. Oyunun sağlam bir hikayeye sahip olmaması ve Far Cry 4 ile aynı haritayı kullanması eleştiri konusu olmuştu. Ancak bu eleştiriler insanların oyunu satın almasına engel olmamış gibi görünüyor. En çok satan oyunlar listesinin ilk sıralarında yer alan diğer oyunlar Call of Duty: Black Ops 3 ve Grand Theft Auto V oldu.

Cyberpunk 2077 Hakkında Yeni Açıklamalar