Street Fighter 5 ücretsiz oldu!

street fighter 5

Capcom tarafından geliştirilen ve 2016 yılında satışa sunulan Street Fighter 5 kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Dövüş oyunu denildiğinde Mortal Kombat ile birlikte akla gelen ilk isimlerden biri olan Street Fighter, son olarak 2016 yılında PC ve konsollarımıza konuk olmuştu. Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Street Fighter’ın son oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Street Fighter V şimdi ücretsiz!

Capcom tarafından yapılan açıklamada Street Fighter 5’in 23 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabileceği belirtildi. Oyunu denemek isteyenler PS Store ya da Steam üzerinden Street Fighter 5’i ücretsiz olarak indirebilecekler. Oyunu indirenler Arcade, Extra Battle ve Team Battle modlarını diledikleri kadar oynayabilecekler. Street Fighter V’in ilk çıkan sürümünde yer alan 16 karakterin haricinde genişleme paketleriyle oyuna dahil olan Akuma, Blanka, Juri ve Menat da ücretsiz versiyonda oynanabilir olacak.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Oyunun online modlarını deneyimleyebilmek için PS Plus üyeliğinizin bulunması gerekiyor. PC versiyonun da ise herhangi bir ekstra üyeliğe ihtiyacınız yok. Direkt olarak Street Fighter V’i indirip oyunun hem online, hem de offline modlarını oynayabilirsiniz.

Hali hazırda Street Fighter 5 Arcade Edition, PS Store’de 179TL, Steam’de ise 119TL’den satılmakta. Tabi ki sürekli indirimlerle bu fiyatların daha da aşağılara düştüğünü hatırlatmak gerekiyor.

GTA VI geliyor!