Street Fighter 6 çıkış tarihi biraz gecikebilir

Street Fighter V Arcade Edition Kage Screen 3

Dövüş oyunlarının en popülerlerinden biri olan Street Fighter serisi, yakın zamanda yeni oyunuyla karşımıza çıkacakken, yeni oyunla ilgili kötü sayılabilecek bir haber geldi.

Street Fighter 6 çıkış tarihi biraz gecikebilir. Oyun dünyası son zamanlarda bir duraklama dönemine girdi diyebiliriz. Bu durumun temel sebebi ise, bir taraftan pandeminin getirdiği olumsuz koşullar diğer taraftan ise ekonomik sıkıntılar yüzünden her şeyin maliyetinin artmış olması. Ancak yine de yavaş yavaş beklenilen oyunların isimlerini duymak oyunseverlerin keyfini yerine getirmeye başladı.

Street Fighter 6 geliyor! Fragman yayınlandı

Son zamanlarda ismi en çok telaffuz edilen oyunlardan biri de Street Fighter 6 oldu. Bu yılın başlarında duyurulan yeni dövüş oyunu, isminin telaffuz edilmesiyle birlikte en çok beklenilenlerden biri haline gelirken, oyun sektöründeki genel kanı yeni yapımın 2023 yılının ilk yarısında karşımıza çıkacağı yönündeydi. Ancak Capcom’dan üstü kapalı yapılan bir açıklama ile işlerin hiç de öyle olmayabileceği anlaşıldı.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 çıkış tarihi biraz gecikebilir

Capcom tarafından geçtiğimiz gün açıklanan yeni mali tablolarda, şirketle alakalı pek çok önemli konuda bilgiler verilirken, 2023 yılının ikinci yarısında “yeni bir büyük oyun” çıkarılacağının belirtilmesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Capcom tarafından önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi beklenen iki çok önemli oyun var ki bunlardan biri yeni Resident Evil 4 oyunuyken diğer ise Street Fighter 6’dır.

Street Fighter 6, 2023'te yeni modlar ile geliyor!

İşte olayın düğümlendiği nokta da tam olarak burası çünkü Resident Evil 4’ün çıkış tarihi 24 Mart 2023 olarak duyuruldu. Bu açıdan bakıldığında 2023’ün ikinci yarısında piyasaya sürülecek ve büyük oyun olarak nitelendirilebilecek tek bir oyun kalıyor o da Street Fighter 6. Bakalım Capcom tarafından bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılacak mı?

Twitter, NFT’ler için güncelleme sunuyor