Street Fighter 5 Valve’ın yüzünü güldürecek

street fighter 5

Capcom’un ünlü Oyunu Street Fighter 5, Valve’ın yüzünü güldürecek. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Capcom’un yeni oyunu Street Fighter 5 olacak. Street Fighter 5, 2016 yılında çıkış gerçekleştirecek. Çıkış gerçekleştireceği platformlar arasında Linux İşletim Sisteminin de olması, oyunun Steam Machine’e geleceğini göstermiş oldu.

Capcom, yeni oyunları Street Fighter 5 hakkında açıklama yaptı. Capcom: “Oyunu Linux platformları için de tasarladık. Böylelikle Valve ve onun İşletim Sistemi SteamOS’da, Street Fighter 5 sorunsuz bir şekilde çalışmış olacak” dedi.

Oyunun çıkış gerçekleştireceği platformlar arasında: “Windows, OS X, Linux ve PlayStation 4” yer alıyor. Valve da oyunun Konsollarına portlandığını, Sosyal Medya Hesaplarından duyurdu.

Valve: “Hey Millet, çok heyecanlıyız. Size güzel bir haberimiz var. Street Fighter 5 SteamOS ile uyumlu olacak. Oyun; Konsolumuz SteamMachine’da diğer platformlardan daha detaylı olacak.

street fighter 5

Özellikle SteamController ile Oyunu rahat bir şekilde oynayacaksınız. 20 Aralık’a kadar hem SteamMachine hem de SteamController için oyunu test edeceğiz.

Oyunla ilgili yeni gelişmeleri tekrar sizlere aktaracağız” açıklamasında bulundu. 2016 yılında SteamMachine yaygınlaşacak.

SteamMachine’in de Xbox ve PlayStation’a çok ciddi bir rakip olacağını söyleyebiliriz. Özellikle Valve, eski ve yeni Windows tabanlı çoğu oyunu, Konsollarına port ederek rakiplerinin işlerini daha da zorlaştıracağa benziyor.

Buna ek olarak Konsol’da, Ekran Kartı değişimin de olması kendisine olan talebi daha da arttıracaktır. Xbox One’a oyunun neden gelmediği hakkında hâlen bir açıklama Capcom tarafından yapılmış değil.

Gionee’den yeni bir Phablet geliyor: Gionee M5 Plus