Stranger Things 4. sezonunun ilk sekiz dakikası yayınlandı!

Stranger Things 4. sezonunun ilk sekiz dakikası yayınlandı!

Netflix, Stranger Things 4. sezon için hype oluşturmaya çalışıyor. Yayın akışı devi dizinin önemli bir bölümünü yayınladı bile. İşte detaylar.

Netflix, tanıtım bölümünün ilk sekiz dakikasını paylaştı. Amaç dizinin hayranlarının beklentilerini daha fazla artırmak ve kitleyi büyütmek. Stranger Things çıktığı ilk zamandan beri ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu ve o zamandan beri dizinin hayran kitlesi ciddi anlamda büyük. Bu sebeple şirket de yeni sezonun önemli yerlerini yayınlayarak kitleyi büyütmeye çalışıyor. Yayın akışı devi özellikle yaşadığı maddi kayıplardan sonra ciddi anlamda bir gelire ihtiyaç duyuyor. Hal böyle olunca da farklı stratejiler ve planlarla gelirini artırmayı düşünüyor.

Stranger Things 4. sezonunun ilk sekiz dakikası yayınlandı!

Stranger Things dördüncü sezonun neden ikiye bölündüğü de açık – bazı bölümler son derece uzun. 27 Mayıs’ta prömiyer yapacak olan 1. Cilt, bir saat 38 dakika süren son bölüm dışında yedi bölüm içeriyor. 1 Temmuz’da gelen 2. Cilt başka bir konuya odaklanacak. Sadece iki uzun bölümden oluşuyor ve sonuncusu yaklaşık iki buçuk saat sürüyor. Etkili bir uzun metrajlı film izler gibi bir deneyim sunuyor. Duffer Brothers daha önce hikayeyi dört ya da beş sezonda bitirmeyi planladıklarını söyledi ve bu dördüncü seri bu doruk noktasının başlangıcı. Hikaye ayrıca Hawkins, California, Rusya ve “başka yerlerde” sahnelerle geniş kapsamlı bir olaya odaklanacak. Yeni sezonun beklenen ilgili hak edip etmediğini göreceğiz.

Uzaya fırlatılan roketler çevre üzerinde beklenmeyen etkiler yaratıyor