Stranger Things 4. sezonu için yeni bir teaser fragmanı yayınlandı

Stranger Things 4. sezonu için yeni bir teaser fragmanı yayınlandı

Netflix, Cumartesi günü yaptığı etkinliğinin bir parçası olarak Stranger Things 4. sezon için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. İşte detaylar.

Trailer görüntüleri eski zamanlardaki bir eve giren bir aile ile başlıyor, ancak dizinin klasik tarzına uygun olarak, işler hızla ürkütücü ve garip bir hale evriliyor. Stranger Things yeni sezonuyla 2022‘de başlayacak. Dördüncü sezonun gelmesi çok uzun sürdü. Ancak hayranlar yapımdan desteğini eksik etmiyor. Stranger Things’in üçüncü sezonu iki yıldan uzun bir süre önce 4 Temmuz 2019’da çıkmıştı. Netflix’in hit dizisinde neler olacağını hayranlar merakla bekliyor. Dizi Netflix platformunda en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Lansmandan sadece dört gün sonra Netflix, tüm sezonu 18,2 milyon hesabın izlediğini bildirdi.

Stranger Things 4. sezonu için yeni bir teaser fragmanı yayınlandı

Yeni sezon hala gelmese de şirket 4. sezonda ne bekleyeceğine dair birkaç kısacık ipucu paylaştı. Şubat 2020’de bir teaser, hayranların favorisi bir karakterin geri döneceğini açıkladı. Mayıs ayından bir teaser, Eleven’ın geçmişine kısa bir bakış sundu. Ağustos ayında paylaşılan 30 saniyelik aksiyon dolu bir teaser da yeni sezona dair kısa bilgiler sundu. Tabi ki bunlar hayranlar için yeterli değil ancak ne yazık ki yeni sezon için bir süre daha beklenmesi gerekecek. Koronavirüs nedeniyle çoğu yapımın çekimlerinde aksaklıklar yaşandı. Stranger Things de bunlardan biriydi diyebiliriz. Daha önce Stranger Things ayrıca çekimlerin yapıldığı stüdyonun yanmasıyla da gündeme gelmişti.

BioNTech klinik çalışmaları hakkında bomba iddialar ortaya atıldı