League of Legends serisi 6 Kasım’da Netflix’te başlıyor

League of Legends serisi 6 Kasım'da Netflix'te başlıyor

Netflix’in uzun süredir beklenen League of Legends şovunun artık bir çıkış tarihi var. Animasyon dizisi Arcane’in 6 Kasım 22:00’de prömiyer yapacağını onayladı. İşte detaylar.

League of Legends hayranlarının merakla beklediği yapım için yeni bir fragman geldi. Animasyon yapımı Jinx ve Vi’nin kökenlerini vurgulayan bir hikayeye sahip. Netflix ve Riot ayrıca, diğer CG prodüksiyonlarından sıyrılacak bir özellik de geliştirdi. Netflix, bu gösteri için kendine özgü elle boyanmış stili sunacak. Arcane’nin başarılı olup olmayacağı kesin değil, ancak Netflix, Castlevania gibi oyunla ilgili şovlarda bir miktar başarı elde etti. Bir League of Legends serisi, MOBA unvanının devam eden popülaritesi ve kendi değerleri sayesinde gelişebilir.

League of Legends serisi 6 Kasım'da Netflix'te başlıyor

Hiç olmasa bile mutlaka oyunu oynayanlar yapıma ilgi gösterecektir. Koronavirüs yüzünden oyunun şampiyona maçları bir süredir seyircisiz yapılıyor. Buna ek olarak ayrıca yapımın şehri de sürekli değiştiriliyor. Tüm bunlardan etkilenen Riot yine de büyümeye devam ediyor. Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan League of Legends şimdi Netflix yapımı bile yeni bir sektöre daha atılıyor. Şirketin hedefi tamamen geniş kitlelere ulaşmak. Söz konusu yapımla bunu başarabileceğini düşünen Riot işleri bir adım daha yukarıya taşıyacak. Oyunun hayranlarının yapım için çok uzun süre beklemesi gerekmeyecek. Kasımda prömiyer yapan Arcade kısa sürede ekranlardaki yerini alacak diyebiliriz.

BioNTech klinik çalışmaları hakkında bomba iddialar ortaya atıldı