Gizemli monolitler kafa karıştırmaya devam ediyor

gizemli monolitler

Son dönemlerde ortaya çıkan gizemli monolitler kafa karıştırmaya devam ediyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan gizemli monolitler, her geçen gün kafa karışıklığını artırıyor. Bu sefer de baçka bir yerde benzer yapılar keşfedildi. Romanya’nın kuzey doğusunda bulunan Piatra Neamt’ta yer alan bir monolit herkesi şaşkınlığa uğrattı.

İşin tuhaf tarafı ise bu monolitlerin yine tekrar kaybolması. Aniden ortaya çıkan ve aniden kaybolan monolitler, herkesin komplo teorileri ortaya atmasına neden oluyor. Özellikle de uzaylılar ile alakalı olan teoriler çok başka bir boyuta ulaştı.

Gizemli yapılar sanat eseri olabilir

İlk olarak ABD’nin Utah eyaletinde ortaya çıkan bazı gizemli yapılar, zamanla dünyanın başka başka yerlerinde görüldü. Romanya’da kısa bir süre önce ortaya çıkan monolitler, bu  sefer de aniden kayboldu.

gizemli monolitler

Hem ABD hem de Romanya yetkilileri konuyla alakalı soruşturma başlattı bile. Utah’taki monolit nasıl kaybolduysa aynı şekilde Romanya’daki de kayboldu. İşin aslına bakarsanız herşey aynı gibi görünse bile detaylar son derece farklıydı.

Romanya’da bulunan monolitte, çizgiler ve halkalar çok rahat bir şekilde görülebiliyor. Ancak Utah’ta bulunan ise bu tür çizgilere sahip değildi. ABD’de bulunan gizemli yapı, kaynakla birbirine tutturulmuştu ve daha farklı bir özelliğe sahipti. Onun, toprağa gömülmüş gibi bir yapısı vardı.

Bazıları zaman zaman ortaya çıkan bu monolitlerin sanat çalışması olabileceğini söylüyor. Bazıları ise uzaylılar teorisine sıkı sıkıya bağlı. Sizce bu gizemli yapılar nereden geldi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.