Sony Mobile ile şampiyonu seçin

Sony Kenny Gabriel

Spor Toto Türkiye Basketbol Ligi’nin 2015-2016 sezonu resmi sponsorları arasında yer alan Sony Mobile, BSL All-Star etkinliklerinde basketbolseverleri büyük bir görsel show’a davet ediyor.

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un gözünden fotoğraflanacak Sony Xperia Smaç Yarışma’sında şampiyonun belirlenmesine bu yıl halk jürisi de katılacak. Halk jürisi olmak için BSL All-Star mobil uygulamasını telefonuna indirmek ve Sony Xperia Smaç Yarışması’nda en iyi smaça oy vermek gerekiyor.

Avrupa’nın en modern salonlarından biri olarak gösterilen Ülker Sports Arena’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 13. All-Star etkinliğinin merakla beklenen Smaç Yarışması, bu yıl da Sony Xperia sponsorluğunda gerçekleştirilecek. All-Star’ın en çok ilgi gören yarışması olarak gösterilen Sony Xperia Smaç Yarışması’nda Spor Toto Basketbol Ligi’nin en atletik oyuncuları; smaç yapma konusundaki yeteneklerini sergileyerek birinciliğe ve ödüle ulaşmaya çalışacak. İki aşamadan oluşan Smaç Yarışması’nda katılımcılar, bu yıl jüriden aldıkları puanlara ek olarak BSL All-Star 2016 mobil uygulaması üzerinden halk jürisinin de oyunu alacak. Tüm smaçlar jüri tarafından puanlandıktan sonra toplam puana göre 3 yarışmacı final turuna katılma şansına sahip olacak. En çok puan toplayan oyuncu, Sony Xperia Smaç Yarışması’nın yeni şampiyonu olacak.

sony Mobile

Bu yıl Sony Xperia Smaç Yarışması’nda Pınar Karşıyaka’dan geçen yılın şampiyonu Kenny Gabriel, Fenerbahçe’den Jan Vesely, Beşiktaş Sompo Japan’dan Randy Culpepper, Anadolu Efes’ten Furkan Korkmaz, Muratbey Uşaksportif’ten Khem Birch ve Galatasaray Odeabank’tan Joey Dorsey yer alacak. Sony Xperia Smaç Yarışması şampiyonuna ödül olarak Sony Xperia Z5 Premium akıllı telefon ve 10.000 TL para ödülü verilecek.

Sony Xperia sosyal medya hesaplarını smaç yarışması süresince ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut yöneterek paylaşımlarıyla da All-Star 2016’yı renklenirken fotoğraflarıyla ölümsüzleştirecek.

Geçen yıl düzenlenen Smaç Yarışması’nda Kenny Gabriel (Pınar Karşıyaka), Jan Vesely (Fenerbahçe), Furkan Korkmaz (Anadolu Efes), JaJuan Johnson (Beşiktaş), Patric Young (Galatasaray), Chinemelu Elonu (TOFAŞ) ve Sean Williams (Torku Konyaspor) kıyasıya rekabet etmiş, Furkan Korkmaz, Kenny Gabriel ve Patric Young final etabına kalma başarısı göstermişti. İlk turda yaptığı iki smaçla 99 puan toplayan Kenny Gabriel, final etabında da 95 puan alarak şampiyonluğa ulaşmıştı.

Siber tehdit raporu: 45 yaş ve üstü fark etmiyor