Steve Jobs’un kızı iPhone 14 ile dalga geçti

iPhone 14 Plus

Steve Jobs’un kızı Eve Jobs, sosyal medyada iPhone 14’le dalga geçerek Apple’ın her yıl aynı telefonu çıkardığını ima etti.

Dün teknoloji dünyası için oldukça önemli bir gündü. Amerikalı teknoloji devi Apple, uzun süredir heyecanla beklenen yeni iPhone modellerini dün düzenlediği etkinlikte resmen tanıttı. iPhone 14 ve versiyonları ülkemizde daha çok fiyatlarıyla gündeme taşındı. Yurt dışında ise yeni iPhone farklı bir konuyla gündeme geldi.

Bildiğiniz gibi Apple bir süredir iPhone’u yeterince yenilemeden her yıl ufak değişikliklerle satışa çıkarmakla eleştiriliyor. Apple’ın her yıl aynı ürünü ısıtıp ısıtıp birkaç ufak dokunuşla kullanıcılara sattığı sık sık gündeme taşınan bir eleştiri. iPhone 14’ün tanıtılmasından sonra da bu durum değişmedi. Yeni iPhone’da beklediği kadar büyük değişiklikler görmeyen bir kesim, yine Apple’ı hedef aldı. İşin ilginci, bu kez bu kesimin içinde Steve Jobs’un kızı da vardı.

Apple kurucusu Steve Jobs’un kızı olan Eve Jobs, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla iPhone 14 ile dalga geçti. Jobs, “Apple’ın bugünkü tanıtımından sonra iPhone 13’ten 14’e geçtikten sonra ben.” yazarak, giydiği gömleğin aynısından satın alan yaşlı bir adamın fotoğrafını paylaştı.

jobs iphone 14

23 yaşındaki Eve Jobs’un bu paylaşımı, Apple’ın yıllardır neredeyse aynı ürünü birkaç ufak değişiklik yapıp devrimsel yenilikler sunuyorlarmış gibi lanse etmesinin artık kimseyi ikna edemediğini ayyuka çıkardı.

Elon Musk, 3. Dünya Savaşı çıkmasından korkuyor