Steam’in en çok satan oyunu değişti: İşte haftanın yeni lideri

Steam yaz indirimleri

Oyun dünyasının kalbinin attığı platform olan Steam’de, geçtiğimiz haftanın en çok satılan oyunu koltuğuna yeni bir isim oturdu.

Steam’in en çok satan oyunu değiştir: İşte haftanın yeni lideri. Uzun bir süre uygun fiyat ve kampanya haberleriyle gündeme geldikten sonra neredeyse son 6 aydır fiyat konusundaki zamlarla karşımıza çıkan Steam’in en sevilen verilerinden biridir haftanın en çok satılan oyunları listesi.

steam deck

Oyunseverlere hangi oyunların popüler olduğunu ve diğer oyuncuların hangi içeriklere ilgi gösterdiğini gösteren bu listenin zirvesinde uzun süredir Call of Duty: Modern Warfare II oturuyordu. Ancak hafta ortası kampanyalarının başlamasıyla birlikte, liderlik koltuğu da el değiştirmiş oldu.

Steam Türkiye

Steam’in en çok satan oyunu değiştir: İşte haftanın yeni lideri

Paylaşılan verilere göre listenin zirvesinde artık %60’lık indirim oranı sayesinde fiyatı 699,99-TL’den 279,99-TL’ye inen EA Sports FIFA 23 var. Geçtiğimiz haftanın lider oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare II ise ikinci sıraya geriledi. Her ne kadar bu oyunun fiyatında da %15’lik bir indirim fırsatı bulunsa da yine de oyun severlerin FIFA’daki %60’lık indirim oranını daha büyük bir fırsat olarak gördükleri kesin.

Steam yaz indirimleri

Listenin üçüncü sırasında ise oynaması ücretsiz olan Counter-Strike: Global Offensive oyununu görüyoruz. Bu oyun bir önceki hafta 2. sıradaydı ancak Conter-Strike’ın başarısı burada değil, listede bulunma süresinden geliyor. Nitekim başarılı oyun tam 540 haftadır Steam’in en çok satılanlar listesinde bulunuyor ve muhtemelen daha yüzlerce hafta daha bu başarıyı sürdürmeye devam edecek.

Apple MacBook Pro modelleri 2023’ün başlarında piyasaya sürülebilir