Steam yaz indirimleri bugün başlıyor!

Steam yaz indirimleri

PC oyuncularının merakla beklediği Steam yaz indirimleri nihayet bugün başlıyor. Cüzdanlarınıza incir ağacı dikecek olan Steam yaz indirimleri hakkındaki detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının dijitalleşmesinde büyük rol sahibi olan Steam, her yıl olduğu gibi bu yılda da PC oyuncularının karşısına yaz indirimleri ile çıkacak. Uzun bir süredir tarihi belli olmayan Steam Yaz İndirimleri, bugün resmi olarak açıklandı.

Steam yaz indirimleri başlıyor!

Açıklamlara göre; Steam’in oyunlarda %70‘e varan indirimleri bugün başlıyor. Steam indirimlerinde popüler AAA oyunların yanısıra indie yapımlarında indirime girdiğini belirtelim. Steam indirimlerinde yüzlerce oyun, oyuncuların cüzdanlarına incir ağacı dikecek gibi görünüyor.

Steam Windows XP desteğini kesiyor!

Güncel euro kurunu oyun fiyatlarına yansıtmayarak büyük beğeni toplayan Steam, maalesef bu kurlara çok fazla dayanamayacak. O

yüzden eğer oyun satın almayı düşünüyorsanız, Steam’in bu indirimini mutlaka değerlendirmelisiniz. Aksi durumda ilerleyen dönemlerde gelecek olan zamlı fiyatlar sizi bir hayli çok üzebilir.

Steam Yaz İndirimleri

Yakın zamanda Android için yayınlanan Steam Link uygulaması sayesinde, Steam’deki oyunlarınızı aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğunuz zaman Android telefonunuzdan da oynayabiliyorsunuz. Stream mantığı ile çalışan bu sistem için 5 GHz‘lik bir modeme sahip olmanız gerekiyor.