Steam Türkiye en çok satan oyunları açıkladı

Steam Türkiye

Oyun dünyasının her hafta merakla beklediği veriler bir kez daha paylaşıldı. İşte Steam’a göre geçtiğimiz haftanın en çok satılan oyunları.

Steam Türkiye en çok satan oyunları açıkladı. Steam’i özel kılan pek çok detaydan bahsedebiliriz. Uygun fiyatlı oyun satışı konusunda bir numara olması, kütüphane seçeneklerinin kullanışlılığı, basit ama etkileyici ara yüzü ve daha nicesi.

Steam Türkiye

Ancak tüm bunlar bir yana ünlü platform gerek oyun dünyasına gerekse de teknoloji sektörüne ilişkin çok önemli istatistiki verilerin de başlıca kaynağı oluyor. Tabi oyuncular için bu veriler içerisinde en önemli olanları, “haftanın, ayın, yılın en çok satılan oyunları” listeleri oluyor.

Steam yaz indirimleri

Steam Türkiye en çok satan oyunları açıkladı

Bu durumun farkında olan şirket, her hafta yeni listeleri yayınlamayı ihmal etmiyor. Açıklanan en yeni liste olan ve 10-17 Ocak 2022 tarihleri arasını baz alan sıralamaya baktığımız zaman, Türkiye’de en çok satılan oyunun Counter-Strike: Global Offensive olduğunu görüyoruz. Ücretsiz oynanabilen bu oyunu takip eden Dota 2’de yine tıpkı lider gibi ücretsiz oynanabilen bir başka oyun.

Steam yaz indirimleri 2020

Listenin üçüncü sırasında yer alan EA Sports FIFA 23 şu sıralar 699,99-TL’lik fiyata sahip. Bununla birlikte FIFA 23’ün geçtiğimiz hafta 2. Sıradaydı. En çok satılan oyunlar listesinin dördüncü sırasında ise Apex Legends’ı görüyoruz. Geçtiğimiz haftaya göre 10 sıra birden yükselen oyun, tıpkı Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de üst sıraları zorlamaya başladı. Çıktığı günden bu yana fırtınalar estiren Call of Duty: Modern Warfare II ise geçtiğimiz haftanın en çok satılan 7. Oyunu oldu.

Elektrikli scooter sektörü bu kararı konuşuyor!