Steam Rockstar oyunlarında büyük indirim yaptı!

Rockstar sıradaki GTA oyunu hakkında konuştu

Zaman zaman düzenlediği kampanyalar ile adından bahsettirmeyi başaran Steam yine böyle bir etkinlikle gündeme gelmeyi başardı.

Steam Rockstar oyunlarında büyük indirim yaptı! Steam, oyun dünyasının en önemli platformlarından biri konumunda. Bir taraftan kullanıcıları için sunduğu büyük indirim kampanyalarıyla dikkat çeken ünlü platform, diğer bir taraftan ise paylaştığı listelerle her türden oyun severin takdirini kazanıyor. Steam tarafından hayata geçirilen son “şirket bazlı indirim kampanyası” ise Rockstar Games oyunlarını baz alıyor.

GTA Trilogy, bir günden fazla bir süredir PC'de kullanılamıyor

Buna göre Steam üzerinden satışına devam edilen ve Rockstar Games tarafından geliştirilen oyunların tamamı geçici bir süre için indirimli fiyatlardan satılmaya başlandı. İndirimli fiyatlara baktığımız zaman ilk dikkatimizi çeken isim Red Dead Redemption 2 oluyor. Kampanya öncesinde 299,00-TL’den satılan oyunun kampanya kapsamında yaklaşık %70 indirim alarak 98,67-TL satılmaya başlandığını görüyoruz. Red Dead Online’ın fiyatı ise 159,00-TL’den 79,50-TL’ye gerilemiş.

Rockstar, yeniden düzenlenmiş GTA üçlemesinde bazı sorunlar yaşıyor

Steam Rockstar oyunlarında büyük indirim yaptı!

Tabi Rockstar Games’in ismini geçirip de Grand Theft Auto’dan bahsetmemek olmaz. Bir süredir platformda satışta olan ve 1.150,00-TL’lik yüksek fiyatıyla dikkat çeken Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, kampanya kapsamında şimdi 575,00-TL’ye satılıyor. Diğer taraftan Grand Theft Auto 4: The Complate Edition’ın fiyatının da 109,00-TL’den 32,70-TL’ye indirildiğini söyleyelim.

rockstar games kurucusu

Son olarak bir zamanların efsanesi Max Payne serisinin üçüncü oyunu Max Payne 3’ün fiyatına da bakacak olursak; eğer kendinize bu oyunu satın almak isterseniz kampanya süresince 144,00-TL yerine 43,20-TL ödeyeceğinizi söylemek isteriz.

Galaxy A34 5G sertifikasını aldı, yakında piyasada!