Alien Isolation gofret parasına satılıyor! Bu indirim kaçmaz!

Alien Isolation

Steam yine yapacağını yaptı ve Alien Isolation için dev indirim başlattı. Ödüllü oyun Steam’de 2.95 TL gibi akıl almaz bir fiyata satılıyor.

Koronavirüs salgını yüzünden milyonlarca kişinin evde kalması dev isimleri harekete geçirmişti. İnsanlık ölmemiş dedirten hareketler yapan firmalar, özellikle oyun sektörüne damgasını vurdu diyebiliriz. Devletlerin evde kal çağrısına uyan insanlar için; Steam, Epic Games, PlayStation ve GoG gibi platformlar ücretsiz oyun yayınlama kararı almıştı. Bugün ise ödüllü oyun Alien Isolation için bir kampanya başladı.

Fahiş fiyata PlayStation 4 ve Xbox One satanlara ceza kesildi!

Steam’de normalde 59 TL’ye satılan ödüllü oyun kısa süreliğine yüzde 95 indirim ile 2.95 TL gibi temsili bir fiyata satılıyor. Koronavirüs ile mücadele için yapılan bu indirim ile bu oyunu oynamayanlara büyük bir jest yapılmış oldu. Toplamda 13 birincilik ödülü ve 1 adet de ikincilik ödülü alan Sega‘nın dağıtımcılığını üstlendiği oyun, FPS türünün nadir iyi oyunlarından biri diyebiliriz.

Alien Isolation

The Creative Assembly tarafından geliştirilen oyun 2014 yılında çıkmasına rağmen hala taş gibi bir deneyim sunuyor. Yeni oyunların koronavirüs yüzünden ertelendiği bu dönemde oyuncular ya eski yarım kalan oyunlarına devam etmeye ya da böyle kaçırdıkları kült yapımları oynamaya yönelmiş durumda. Eğer bu süreçte oynayacak oyun bulamıyorsanız, 2.95 TL gibi gofret parası ödeyerek Alien: Isolation’ı buradan satın alabilirsiniz.

Oyunun hikayesine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Ticari uzay aracı Nostromo’nun kaybolmasının üzerinden 15 sene geçmiştir. Geminin uçuş kayıt ünitesi sonsuz boşlukta tesadüfen bulunmuş, Sevastopol İstasyonu’na götürülmektedir. Bu yeni gelişmenin neticesinde, kayıp gemi mürettebatından Ellen Ripley’ın kızı mühendis Amanda Ripley, Christopher Samuels tarafından Weyland-Yutani şirketi adına keşif ekibine davet edilir.

Yolculuk fikrine ilk başta soğuk yaklaşan Amanda, 10 yaşından beri yokluğunu hissettiği annesinin akıbetini öğrenme umuduyla daveti kabul eder. Keşif ekibi, kaptan Diane Verlaine idaresindeki ticari kurye gemisi Torrens ile birlikte yola koyulur.

Sevastopol İstasyonu’na yanaşırken yaşadıkları bir kaza, uzay aracının hasar almasına, ekibin de ayrı düşmesine neden olur. Amanda bir şekilde istasyona girmeyi başarsa da karşılaştığı manzara hiç de beklediği gibi değildir.

İstasyon büyük ölçüde boşalmış, sivil toplumda da büyük bir çöküş yaşanmıştır. Bu kaos ortamında, silahsız, bir başına kalan Amanda Ripley insanları bu hale getiren şeyi keşfettiğinde macera bambaşka bir boyut kazanır.”