GTA San Andreas hediyeli Rockstar Games Launcher çıktı!

Rockstar Games Launcher

GTA’nın yapımcısı olan Rockstar Games, Steam ve Epic Games gibi kendi mağazasının Launcher’ını yayınladı. Bu launcher GTA: San Andreas hediyesi ile geliyor!

Steam ve Epic Games’in yanında oyun geliştiricileri de kendi mağazalarını geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunmuştu. EA’nin Origin‘i ve Ubisoft’un uPlay servislerine bugün Rockstar Games cephesinden bir rakip eklendi. Aslında Rockstar için tam olarak rakip demek yanlış olur. Çünkü Rockstar platformu üzerinde sadece kendi yapımlarını satışa sunacak.

Rockstar Games Launcher’da şimdilik Bully, GTA serisi ve L.A Noire gibi yedi adet yapım yer alıyor. Firmanın yapımcılığını ve yayıncılığı üstlendiği Manhunt ve Midnight Club gibi yapımlar henüz platformda yer almıyor. Rockstar’ın Launcher’ı üzerinden satın alıp indirebileceğiniz bu oyunlara ilerleyen aylarda mutlaka yenileri eklenecektir.

Rockstar Games Launcher

Rockstar’ın böyle bir platform oluşturmasındaki en büyük etken Steam‘in oyun satışlarından yüzde 30 pay alması gösteriliyor. Henüz emekleme aşamasında olan bu Launcher bir de hediye sunuyor. Launcher’ı buradan indirenlere GTA: San Andreas oyunu ücretsiz olarak sunuluyor.

İndirime giren Xbox One oyunları – 17 Eylül haftası

PlayStation 4 ve Xbox One‘a gelen Red Dead Redemption 2’nin bu Launcher sayesinde PC’ye gelme ihtimalinin yeninden ortaya çıktığını belirtelim. Bakalım RDR 2 PC’ye gelecek mi?