Steam 2023 indirim takvimi sızdırıldı

Steam yaz indirimleri

PC oyunculuğunun can damarlarından biri olan Steam’in 2023 yılında hangi günlerde indirim yapacağı kısmen de olsa netleşti. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Steam 2023 indirim takvimi sızdırıldı. Malum Steam her sene belirli günlerde indirimlere gidiyor. Nitekim bu tarihler daha 2023 gelmeden sızdırılmış durumda. Elbette resmi bir açıklama olmadığı için tarihlerin yanlış olma ihtimali de söz konusu.

Steam yaz indirimleri 2020

Tıpkı daha önceki senelerde olduğu gibi önümüzdeki sene de, Valve Steam kullanıcılarının indirimli oyun alabilecekleri tarihleri önceden belirledi. Bu durum da, yine oyun severlerin işine yarayacaktır. Ancak hemen belirtelim ki tarihleri sızdıran kaynak, biraz sonra detaylarını vereceğimiz tarihlerin sadece şu an için kesinleşen tarihler olduğunu, bu tarihlere ilave olacak birkaç promosyon gününün daha olacağını ilan etti.

Steam Türkiye

Steam 2023 indirim takvimi sızdırıldı

Tabi Valve’in, bu kadar bonkör davranmasının da bir nedeni var: Xbox Game Pass! Bildiğiniz üzere Microsoft’un oyun servisi, son zamanlarda oyun dünyasını kasıp kavuruyor. Bu fırtınadan nasibini almak istemeyen ve kullanıcılarını elinde tutmakta kararlı olan Valve’de, indirim günlerinin hem sayısını hem de indirim tutarlarının oranlarını arttırdı. İşte Valve tarafından duyurulan 2023 yılı indirim günleri:

Steam yaz indirimleri

Steam Next Fest: Şubat 21-28

Remote Play Oyunlar İndirimi: 28 Şubat – 7 Mart

JRPG: 14 Mart – 21 Mart

SimFest – Hobby Edition: 28 Mart – 4 Nisan

Die-a-lot: Roguelike, Roguelite, Metroidvanias veya Souls-like. 2 Mayıs – 9 Mayıs

Yarış: 23 Mayıs – 30 Mayıs

Steam Next Fest: Haziran ayında ancak net tarih belli değil

Steam Yaz İndirimi: 23 Haziran – 7 Temmuz

Hayatta Kalma: 18 Temmuz – 25 Temmuz

FTX öven ünlüler tweet silme yarışında