State of Play için geri sayım başladı

Sony, Discord sohbeti PlayStation'a entegre edecek

Sony PlayStation sahiplerinin merakla beklediği State of Play etkinliği için geri sayıma geçti. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

State of Play için geri sayım başladı. PlayStation sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği State of Play etkinliği 27 Ekim’de yani yarın gerçekleşecek. Peki bu etkinlikte bizleri neler bekliyor? Sony tarafında yapılan açıklamaya göre etkinlik 20 dakika sürecek.

Etkinlikte üçüncü parti oyunlarla mevcut Sony oyunlarına gelecek olan güncellemeler gösterilecek. Sony’nin bu etkinliğinde yeni bir oyun tanıtması ise beklenmiyor. Malum Sony genel itibariyle yeni oyunlarını etkinlikler dahilinde duyurmuyor.

State of Play için geri sayım başladı

State of Play için geri sayım başladı

Bu etkinlikte en çok merak edilen şey ise God of War Ragnarok. Ragnarok için geniş bir oynanış videosu yayınlanması bekleniyor. Zaten şu aralar Sony tarafından geliştirilmekte olup, en çok merak edilen oyun God of War Ragnarok diyebiliriz.

Bu arada dip not olarak belirtmek gerekiyor. 2018 yılında raflardaki yerini alan God of War önümüzdeki günlerde PC için de yayınlanacak. Oyun geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden ön siparişe sunulmuş ve oyun için gerekli mininum sistem gereksinimleri tablosu da yayınlanmıştı.

PlayStation fanları God of War’ın PC için yayınlanmasından hayli şikayetçi. Fakat bu tepkiler Sony’nin kararını değiştirmeyecek. God of War sonunda PC’de de oynanabilir olacak.

Renault Clio fiyatlarına beklenmedik zam! işte detaylar