Huawei Watch Fit Mini resmen tanıtıldı!

Huawei Watch Fit Mini

Huawei, bir süredir sızıntılara konu olan yeni akıllı saat modelini, Watch Fit Mini’yi resmen tanıttı.

Huawei Watch Fit Mini resmen tanıtıldı!  Huawei, uzunca bir süre teknoloji dünyasının yükselen yıldızı konumunda olmuş hatta gösterdiği başarılarla Samsung’u tahtından indirebilecek ve Android’in yeni amiral gemisi olabilecek bir marka olarak gösterilmeye başlanmıştır. Ancak ne var ki, bu firmanın ABD’de casuslukla suçlanması ve ABD-Çin gerginliğindeen oayını alması sonucunda, Google tarafından kara listeye alınmış ve Android ekosisteminin dışında bırakılmıştı.

Huawei’nin Android’den “kovulması”, özellikle akıllı telefon piyasasındaki pazar payını bir anda kesip atmış ve şirketin günden güne bu alanda rekabetçi gücünü kaybetmesine neden olmuştu. Bununla birlikte akıllı saatlerde durum biraz daha farklı. Kendi yazılımını bu mecrada daha rahat bir şekilde kullanabilen Huawei, birbiri ardına çıkarttığı akıllı saat modelleriyle de kaybettiği prestijini geri kazanma derdinde. Bunun en son örneği ise Huawei Watch Fit Mini oldu.

Huawei Watch Fit Mini resmen tanıtıldı

Huawei Watch Fit Mini resmen tanıtıldı!

Tasarımı nedeniye bir akıllı saatten ziyade bir tür bilekliği andıran Watch Mini aslında son derece güzel ve kullanışlı bir saat görünümü veriyor. 368×194 piksellik 1,47 inç AMOLED ekrana sahip olan bu akıllı saat aynı zamanda 5ATM yani 50 metreye kadar da su gerçirmezlik garantisi veriyor.

Fiyatı merak edenler için de hemen söyleyelim. Tek bir şarjla 14 güne kadar kullanım ömrü vadeden Huawei Watch Fit Mini’nin Avrupa satış fiyatının 99 euro olduğu açıklandı.

Renault Clio fiyatlarına beklenmedik zam!