Amazon Prime aboneleri için ücretsiz cep telefonu hizmeti sunmaya hazırlanıyor

Amazon, Rusya'daki gönderileri ve Prime Video erişimini askıya aldı

Amazon, Prime abonelerine oldukça önemli bir avantaj sunmayı planlıyor olabilir: ücretsiz cep telefonu hizmeti.

Amazon Prime aboneleri için ücretsiz cep telefonu hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Bloomberg’e göre şirket, Prime müşterilerine ucuz ve hatta ücretsiz telefon hizmeti sunmak için ABD merkezli birden fazla operatörle konuşuyor. Şu anda, Amazon’un sözde üç büyük ABD taşıyıcısı (Verizon, AT&T ve T-Mobile) ve Dish Network ile müzakere ettiği söyleniyor ancak görünüşe göre AT&T ile yapılan görüşmeler son haftalarda azaldı.

Amazon, iOS uygulamasında bir değişikliğe gitti

Bloomberg, görüşmelerin yaklaşık altı ila sekiz haftadır sürdüğünü ve hala rafa kaldırılabileceğini söylediğinden, bu potansiyel hizmetin başlatılması da muhtemelen biraz zaman alacak. Ancak mobil planların ne kadar pahalı olabileceği göz önüne alındığında, bu, Amazon müşterileri için ilginç bir teklif olabilir. Tabii ki, bu, açıkçası çok sayıda farklı işletmede parmağı olan Amazon’a daha fazla bağlılık gerektirecektir.

amazon prime day

Amazon Prime aboneleri için ücretsiz cep telefonu hizmeti sunmaya hazırlanıyor

Şimdiye kadar, Amazon’un hizmetinin nasıl olacağına dair hiçbir ayrıntı yok. Spesifik olarak, taşıyıcılar, kullanıcılarının hangi planı seçtiğine bağlı olarak 5G hızlarında daha fazla veri sunma eğilimindedir; T-Mobile’dan Netflix veya Verizon’da Apple Music veya Disney+ gibi bugünlerde taşıyıcıların dahil etme eğiliminde olduğu tonlarca avantaj da var. Ancak pek çok müşterinin mobil hizmeti ücretsiz olarak almak için bu avantajlardan bazılarını veya daha az yüksek hızlı veriyi tercih edeceğini hayal etmek zor değil. Bu, dijital yaşamlarının başka bir bölümünü daha Amazon’a bağlamanın sorun olmadığını varsayıyor ancak zaten Prime’a bağımlıysanız, bu, Amazon’un abonelik planının avantajlı yeni bir parçası olabilir.

Amazon Prime uygulaması zam alıyor

Hizmetin tüm ülkelerde de uygulanıp uygulanmayacağı ise henüz belli değil. Amazon Prime aboneleri için ücretsiz cep telefonu hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy Watch 6 serisi için geri sayım başladı