Star Citizen’de yer alacak oyuncular belli oldu!

star citizen11

Ünlü video oyun yapımcısı Chris Roberts’ın topluluk fonlaması yöntemiyle 2012’den beri 100 milyon dolar fon toplayarak geliştirdiği video oyunu Star Citizen’de rol alacak Hollywood oyuncuları açıklandı.

 

90’lı yıllarda Wing Commander serisinde, Luke Skywalker karakteri ile ünlenmiş Mark Hamill’i oynayan Chris Roberts bu kez de Star Citizen’in single player öyküsü olarak ortaya çıkacak Squadron 42’de, Mark Hamill ve Gary Oldman’ı oynatacak. Oyuncular, 3D olarak modellenmiş karakterlere, kendi oyunculukları ve yüz ifadeleri ile hayat verecek. Ayrıca iki efsanevi oyuncunun yanında, Hollywood dünyasından çok sayıda ünlü oyuncu da Squadron 42’nin öyküsünde yer alacak.gV2fjpM[1]

Star Citizen, MMO tarzında bir uzay simülasyonu olarak hazırlanıyor. Chris Roberts oyunu sadece PC’ler için hazırlayacağını ve bu sayede konsol oyunlarının kısıtlamaları ile karşılaşmadan çok gelişmiş bir oyun yapacağını dile getirerek 2012’de başladığı kampanyada oyun severlerden toplam 100 milyon dolar fon topladı. 8 kişilik ekiple başlayan oyunda ABD ve Avrupa’ya yayılan 4 ofiste 100’e yakın çalışanla devam eden geliştirme çalışmaları hızla sona yaklaşıyor. Şu anda Alfa testi aşamasında olan oyunda uzay gemisi savaşlarının yanında, piyade savaşları de yer alacak.

Squadron 42 için, Gary Oldman’ın canlandırdığı Amiral Bishop karakterinin yer aldığı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Sony akıllı telefon sektöründen çekilebilir!