Star Wars Taşınabilir Cihazlara çıkarma yapacak!

star wars galaxy of heroes

Merakla beklenen yeni Star Wars oyunu Star Wars: Battlefront’u ABD’de satışa sunan Electronic Arts’ın gelecek dönemde birçok yeni Star Wars oyunu geliştireceği söyleniyordu.

Firmaya yakın kaynaklara göre bu oyunlardan birisi de Star Wars: Galaxy of Heroes olacaktı. Söylentilerin gerçekleştiğini bugün itibariyle görüyoruz.

Bu bilgilerin dışında ayrıca Star Wars: Battlefront’un yeni bir seriyi başlatacağı da ortaya çıktı. Electronic Arts’ın hem devam oyunları hem de yan oyunlar için hazırlıklara başladığı uzun zamandan beri söylenmekteydi.

Star Wars: Battlefront’u satışa sunan Electronic Arts’ın bir başka Star Wars oyunu daha geliştirdiği ortaya çıktı. Bu oyun Star Wars: Galaxy of Heroes olacak.

star wars galaxy of heroes

Gelecek ay vizyona girecek olan The Force Awakens ile sinemalara geri dönüş yapacak olan Star Wars serisi, oyun dünyasında da yoğun bir döneme girecek gibi gözüküyor.

Star Wars’un haklarını elinde bulunduran Disney ile 10 yıllık bir anlaşması olan Electronic Arts, Star Wars: Galaxy of Heroes oyununu da Oyuncuların beğenisine sundu.

Oyunu, Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Play Store ve Apple’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi iOS üzerinden indirebilirsiniz. iOS sürümünüzün 8.0, Android sürümünüzün ise 4.1 ve üzeri olması gerekiyor.

Bill Gates o işe 2 milyar dolar ayırdı