Star Wars Battlefront kaç adet sattı?

star wars battlefront

Electronic Arts’ın Popüler Oyunu Star Wars Battlefront satış rakamlarıyla adeta dikkatleri üzerine çekiyor.

Battlefield serisinin de Yapımcısı olan DICE tarafından geliştirilen Star Wars: Battlefront, özellikle aldığı İnceleme Puanları ve elde ettiği Satış Rakamlarıyla başarılı bir çıkış gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

EA Games, sadece oyunun satışlarından yaklaşık 650 Milyon Dolarlık bir gelir elde etti. Oyunun, Lisans Haklarını da elinde bulunduran Disney’in ve diğer Destekçi Firmaların da Büyük Gelirler elde ettiklerini belirtmekte fayda var.

2015 yılının Kasım ayında PlayStation 4, Xbox One ve PC Platformlarına çıkış gerçekleştiren Star Wars: Battlefront’un ne kadar satış gerçekleştirdiği kısa bir süre önce ortaya çıktı.

Sadece 2 ayda 12 milyon adet Oyun satmayı başaran Firma, bunun büyük bir kısmını Star Wars: Force Awakens filmine borçlu desek pek de haksız sayılmayız herhalde.

İlk ay 7 milyon adetlik bir satış yakalayan Firma, bir sonraki ay ise filmin de çıkmasıyla birlikte daha fazla bir Satış Başarısı elde etmişti. Bakalım, bu satışlar nereye varacak? Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!