Star Wars oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor

Star Wars Battlefront

Electronic Arts’ın Star Wars oyunlarına bir yenisini daha ekleyebileceği ve daha önce iptal ettiği Darth Maul oyununu yeniden gözden geçirdiği belirtiliyor.

Sinema dünyasının en önemli serileri arasında yer alan Star Wars serisi, bugüne kadar aynı başarıyı oyun dünyasında gösterememiş olsa da, önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Star Wars Battlefront ile bu durumun değişeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan ve şu ana kadar yayınlanan içerikleriyle oyunseverleri kendisine hayran bırakan Star Wars Battlefront için bekleyiş devam ederken, heyecan verici yeni bir Star Wars oyunu gün yüzüne çıktı.

Star_Wars_Maul

Electronic Arts cephesinden gelen yeni haberler, Red Fly Studio’nun 2010 yılında son derece ilgi çekici bir Star Wars oyunu üzerinde çalışmakta olduğunu gösterdi. Sonunda iptal edilecek olan bu oyun, serinin en karizmatik karakterlerinden biri olan Darth Maul hakkında olacaktı. Darth Maul oyunuyla ilgili olarak uzun süre George Lucas’la görüşen Electronic Arts, bu oyunun serinin diğer oyunlarıyla uyuşmayacağını düşünerek projeyi iptal etti.

Ancak yeni bir film üçlemesine hazırlanan Star Wars serisinde son dönemde yaşanan gelişmeler Electronic Arts’ı yeniden harekete geçirmiş gibi görünüyor. Red Fly Studio’nun Darth Maul oyunu için yeni nesil konsollara yönelik bir demo geliştirmekte oldukları ve önümüzdeki günlerde bu demoyu Electronic Arts’a sunacakları belirtiliyor.

Star Wars oyunlarını bir yenisi daha ekleniyor