Galactic Empire grubunun Star Wars metal yorumularını dinlediniz mi?

SAT12

Galactic Empire isimli müzik grubu, kısa aralıklarla verdiği konserlerle Star Wars hayranlarına eğlenceli anlar yaşatıyor. Grubun Facebook’ta yaklaşık 100 bin takipçili resmi bir sayfası da var.

Şu an galakside yeni Star Wars filmi The Last Jedi fırtınası hakim. Geçtiğimiz hafta vizyonda yerini alan film, Boxofficemojo verilerine göre gösterimde olduğu ilk 3 gün toplamında 450 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük başarıya imza attı.

Filmi çok beğenenler olduğu gibi “hayal kırıklığı” olarak nitelendirenler de hiç az değil. Öyle ya da böyle, her seferinde olduğu gibi yine Star Wars etkisinin tüm galaksiyi kapsadığını söylemek yanlış olmaz.

İsterseniz şimdi sizi birkaç sene önce yapılmış bir çalışmaya götürelim. Belki de haberiniz vardır. Galactic Empire isimli müzik grubu, bundan 2 sene önce, Star Wars’un ana tema müziğini metal yorumuyla fanların beğenisine sunmuştu. 5 milyondan fazla kez izlenen bu klibi aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada, hemen altında da The Imperial March’ın metal yorumunu bulabilirsiniz.

Galactic Empire isimli müzik grubu, kısa aralıklarla verdiği konserlerle Star Wars hayranlarına eğlenceli anlar yaşatıyor. Grubun Facebook'ta yaklaşık 100 bin takipçili resmi bir sayfası da var.

YouTuber, kafasını çimento dolu fırına soktu. Bakın sonra ne oldu…