C-3PO: Star Wars: Episode 7, Empire Strikes Back’ten Daha İyi Olacak

sw

Star Wars film serisinde 37 yıldır C3PO adlı protokol droidini canlandıran Anthony Daniels,  hala çekimleri devam eden Star Wars: Episode VII’nin The Empire Strikes Back adlı bölümden daha iyi olacağını açıkladı.

Star Wars film serisinde The Empire Strikes Back’in ayrı bir yeri vardır. Çünkü şu ana kadar yapılan ilk üçleme ve yeni üçleme içinde en iyi bölüm olma özelliğini taşıyor.

anthony-daniels-c3po

Anthony Daniels yolladığı tweette; “Şu ana kadar yapılan hiçbir devam filmi Empire Strikes Back’i geçemedi. Ama 2015 noel yemeğinde bu lafları yiyeceksiniz.”dedi.

— Anthony Daniels (@ADaniels3PO) 

Anthony Daniels yaptığı bu açıklamadan sonra serinin hayranlarının merakını ve heyecanını daha da arttırmış olsa gerek.

Star Wars: Episode VII filmi 18 Aralık 2015’de gösterime girecek. Yönetmenliğini J.J.Abrams’ın yaptığı film, Star Wars :Return Of The Jedi filminden 30 yıl sonrasını anlatacak. Star Wars: Episode VII filminde başrollerde ilk orijinal üçlemede yer alan Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker’ın yanısıra John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, ve Max von Sydow yer alıyor.

Yeni Google Takvimi, Etkinlikleri Otomatik Olarak Kaydediyor