Star Wars hayranlarını sevindirecek duyuru

Star Wars hayranlarını sevindirecek duyuru

Star Wars oyuncularını sevindiren bir haber geldi. Respawn ve EA, Star Wars: Jedi Survivor için önemli bir yama yayınlıyor. İşte tüm detaylar.

Lansman sırasında performans sorunları yaşayan oyun, artık konsollarda performans modunda “sabit 60 fps”yi destekliyor. Ek olarak, PC sürümü yedinci yamada bazı iyileştirmeler de aldı. Oyunun yama notları, PS5 ve Xbox Series X/S kullanıcılarının “büyük ölçüde” iyileştirilmiş bir deneyim için “tamamen yeniden işlenmiş” bir performans modu bekleyebileceklerini söylüyor. Değişiklik günlüğü, yedinci yamanın performans modunda Ray Tracing’i devre dışı bıraktığını ve çeşitli GPU / CPU optimizasyonları sağladığını söylüyor. Geliştiriciler ayrıca kare hızı dalgalanmalarını azaltmaya ve görselleri iyileştirmeye yardımcı olmak için kalite modunu (tutarlı bir kare hızı yerine grafiksel doğruluğu önceliklendiren) “optimizasyonlarla” geliştirdi.

Star Wars hayranlarını sevindirecek duyuru

Yedinci yamanın öne çıkan özellikleri konsol kullanıcıları için olsa da PC sahipleri karanlıkta kalmıyor. Respawn, oyunun Windows sürümü için Nvidia’nın DLSS (Derin Öğrenme Süper Örnekleme) desteğini ekledi. Ek olarak, bilgisayar sahipleri “ek performans ve optimizasyon iyileştirmelerini” alacak.

Jedi Survivor’un PS5 versiyonu da ilk kez değişken yenileme hızı desteğine kavuşuyor. Sony’nin Nisan ayında en son konsoluna eklediği özellik, bir TV veya monitörün yenileme hızını dinamik olarak PS5’in yenileme hızıyla eşleştirerek ekran yırtılması gibi görsel kusurları azaltıyor. Sony, sahnelerin daha hızlı işlenmesine ve giriş gecikmesinin azaltılmasına yardımcı olabileceğini da belirtti. Star Wars: Jedi Survivor PS5, Xbox Series X/S ve Windows’ta mevcut. Henüz bir çıkış tarihi olmamasına rağmen PS4 ve Xbox One bağlantı noktaları geliştirilme aşamasında.

PlayStation Plus kullanıcıları tepki olarak aboneliklerini iptal ediyor