Star Wars Battlefront İlk Önce Xbox One’a Gelecek

Star Wars Battlefront Battfield 4e Benzemeyecek

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Star Wars Battlfront hakkında konuşan Xbox yöneticisi, oyunun ilk önce Xbox One’a geleceğini açıkladı.

Sinema dünyasının en sevilen serilerinin başında gelen Star Wars serisi bugüne kadar oyun dünyasında da birçok farklı oyunla temsil edilmiş olsa da, bunlardan hiçbiri Electronic Arts tarafından geliştirilen Star Wars Battlefront kadar heyecan verici değildi. Battlefield ve Mirror’s Edge gibi popüler serilerin yapımından sorumlu olan EA Digital Illusions CE tarafından geliştirilen Star Wars Battlefront‘un serinin adına yaşıkır bir oyun olacağı tahmin ediliyor.

Star_Wars_Battlefront_HD

Geçtiğimiz yılın son aylarında piyasaya sürülmesi beklenen ama son anda alınan kararla bu yılın yaz aylarına ertelenen Star Wars Battlefront için meraklı bekleyiş devam ederken, Xbox cephesinden Xbox One kullanıcılarını memnun edecek bir açıklama geldi. Konu hakkında Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayan Xbox pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg, merakla beklenen oyunun ilk olarak Xbox One’a geleceğini açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan anlaşmayla bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Rise of the Tomb Raider’ın ilk aylarda Xbox One’a özel olmasını sağlayan Microsoft’un Star Wars Battlefront için benzer bir anlaşmaya imza atması pek ihtimal dahilinde görünmüyor. Bu yüzden Greenberg’in açıklaması oyunun çıkışından kısa bir süre önce EA Access üzerinden yayınlanacağı şeklinde yorumlandı.

Amazon Drone Teslimatlarını Test Etmeye Başlıyor