Star Wars Battlefront 2 E3 2017 videosu

Star Wars Battlefront 2 E3 2017

Yıldız savaşlarına hazır olun! E3 2017’de görücüye çıkan oyunlardan birisi de Star Wars Battlefront 2’ydi. İşte Star Wars Battlefront 2 E3 2017 videosu.

E3 2017 başlamadan önce, merakla beklenen Star Wars Battlefront 2 için uzun ve oldukça güzel bir video paylaşılmıştı. Bu haberimizde sizlere aktarmıştık. Şimdi ise oyun için resmi bir tanıtım videosu daha geldi. İşte karşınızda Star Wars Battlefront 2 E3 2017 videosu.

Öncelikle, daha önce yayınlanan videolar ile oynanışını neredeyse ezberlemiştik. Zaten ilk oyun ile büyük benzerlikler taşıdığı için ilk oyunu oynayanlara hiç yabancı gelmemişti. E3 2017′de yayınlanan videoda hem Clone ve Droid’ler arasındaki, hem de kahramanlar arasındaki savaşa şahit olduk. Oyunda yer alacaklarını biliyorduk ancak Usta Yoda, Darth Maul, Chewbecca, Boba Fett, Kylo Ren ve Rey gibi kahramanları gördük. Ayrıca ilk defa Battlefront 2 ile karşımıza çıkan Iden Versio da videoda yer alan isimlerdendi.

“Sector is clear,
not clear, not clear!”

Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım 2017‘de PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformları için çıkış yapacak.

Kojima’sız ilk Metal Gear oyunu olan Metal Gear Survive‘yi bekliyorsanız kötü bir haberimiz var; oyun ertelendi. Detayları okumak için tıklayın. Ayrıca Metroid Prime 4‘ün Switch için duyurulduğunu ve sevilen çok oyunculu tabanlı Rocket League‘nin de Switch’e geleceğini hatırlatalım. Marvel vs Capcom: Infinite için yayınlanan, Thanos’un da yer aldığı sinematik videoyu izlemek istiyorsanız sizi buraya alalım. Xbox’un avatarları yenileniyor. Detaylar burada