Star Wars 9 için George Lucas Geri Dönsün

600x338xStar Wars The Force Awakens 1.jpg.pagespeed.ic .k uTsQSs v 1

#İŞBİRLİĞİ

2019 yılında gösterime girecek Star Wars 9’un yönetmeni şimdiden belli oldu ve Jurassic World’ün yönetmeni Colin Trevorrow bu koltuğa oturmaya hak kazandı. Ne var ki herkes bu seçimden memnun değil ve “George Lucas”ı geri getirmek için imza kampanyası başlatıldı.

Güç geçmiyor ki Star Wars cephesinde yeni ve bomba gelişmeler yaşanmasın. Star Wars Force Awakens, rekorları bir bir kırsa da; bazı müdavimler memnuniyetsizliklerini ifade ediyor. Internette, geçtiğimiz hafta “Star War 9’u George Lucas yönetsin” furyasının startı verildi. Kampanya, şimdiden 20.000 imzaya ulaştı.

Bilindiği üzere Star Wars 9’u, 2015 yılının en başarılı ikinci filmi olan BAFTA ödüllerinde de zirvede yer alan Jurassic World’ün yönetmeni Colin Trevorrow yönetecek. Colin Trevorrow, söz konusu kampanya için verdiği demeçte saygısını koruyor.

Hiç de öfkeli gözükmeyen Colin Trevorrow, “İmza kampanyasının LucasFilm’in açıklamaları üzerine patlak vermesi ilginç bir gelişme. Bazı müdavimler, bizim George Lucas’ın meşalesini taşıyamayacağımızı ve gerekli yaratıcılığı yapıma katamayacağımızı düşünüyor. Hepsine saygım var. Zaten bu tür bir efsaneyi doğru düzgün beyaz perdeye taşıyamamaktan korkmamak için deli olmak gerekir.”

1417705297 ae6e839ea394efe9c470650344436e4a

Bol ödüllü ve bol gişeli yeni nesil yönetmen Colin Trevorrow, “George Lucas, bu projeyi başlattığında pek çok insan ‘delilik’ olduğunu düşündü. Star Wars’u hiç duymadığınızı ve bir arkadaşınızın gelip size şunları söylediğini düşünün: Şimdi şöyle bir film var… Bir çocuk var. Çocuğun babası robot ama büyü de yapabiliyor. Hah, unutmayalım; bir eleman daha var, pilot ve en yakın arkadaşı olan bir çeşit köpekle uzayda cirit atıyor. Kötü adamlar dünyaları yok eden bir ay inşa ediyor. Kulağa gerçekten tuhaf geliyor değil mi? George bunu başardı ve hatta bu konsepti bir efsaneye dönüştürdü. George bunları gelmiş geçmiş en epik hikayeye dönüştürdü.” ifadelerini kullanarak, Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim ediyor.

Görünüşe göre yapımcılar, imza kampanyasından ziyade Star Wars 9’un gelişimi hakkında kafa yoruyor. Serinin yeni üçlemesinin son yapımı, 2019 yılının son aylarında gösterime girecek.

Witcher 3 Wild Hunt Yaması Bugün Yayınlanacak