George Lucas’tan Star Wars Rogue One Yorumu!

Star Wars Original Trilogy X Wing Art

Efsanevi Star Wars evreninin yaratıcısı George Lucas; film, kitap, oyuncak, oyun ve çizgi dizi haklarını 2012 yılında Disney’e satmıştı. Force Awakens’tan sonra, kendi elinin değmediği yeni film Rogue One’ı izleyen George Lucas, yakın arkadaşı Gareth Edwards’a pek çok övgüde bulundu.

George Lucas, 1977 yılında imkansız gözükeni, gerçekliğin sınırına taşıdı. Zamanının çok ötesindeki efektleri, inanılmaz atmosferi, kült karakterleri ve olağanüstü kurgusu ile Star Wars; tarihin en başarılı bilim-kurgu filmi oldu. Öyle ki seriyi, yepyeni filmler izledi. Bunlardan üçü Jedi’ların geçmişteki yolculuğunu konu alırken; Empire Strikes Back ve Return of the Jedi güncel zaman aralığını temsil ediyordu.

Star Wars

George Lucas, 2012 yılında, proje üstünde artık çalışamayacağını beyan ederek, tüm isim haklarını Disney’e, 4 milyar dolar karşılığında pazarladı. Disney’in şimdiden karda olduğunu söyleyebiliriz zira Force Awakens, 2 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etti.

Yeni Filmi, Serinin Yaratıcısı Bile Beğendi!

Rogue One’ın yönetmeni Gareth Edwards, filmi George Lucas ile birlikte izlediğini beyan etti. Buna göre, The Force Awakens’in aksine Lucas, yeni filmi fazlasıyla beğenmiş gibi gözüküyor. Gareth Edwards, “Filmi, George ile birlikte izledik. Dün de saatlerce telefonda konuştuk. Konuşmamız hakkındaki tüm detayları paylaşamam ancak George’un sözlerini duyduktan sonra, mutlu öleceğimi söyleyebilirim. Bu konuşmamızı mezara taşıyacağım. Onun görüşleri benim için çok şey ifade ediyor ve George Lucas’ın ağzından tek bir olumsuz eleştiri duymadığımı söyleyebilirim.”

Star Wars Rogue One, dünya çapında 16 Aralık 2016’da gösterime girecek. Force Awakens, satırlarımızda daha önce de belirttiğimiz üzere, 2 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etmişti. Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen ve Oscar ödüllü oyuncu Forest Whitaker’dan oluşan zengin oyuncu kadrosu, buna yakın bir başarıyı neredeyse garanti kılıyor.

Android 7.1.1 Özel Cihazlarda Yüklemeye Hazır!