Star Citizen Bağışları 100 Milyon Doları Geçti

star citizen1

Son yılların en merak edilen oyunlarından biri olan Star Citizen bir türlü tamamlanmasa da, oyun için yapılan bağışlar 100 milyon doları geçmiş durumda.

Wing Commander’ın yaratıcısı olan Chris Roberts’ın öncülük ettiği Cloud Imperium Games stüdyosu tarafından geliştirilen uzay simülasyonu Star Citizen, şüphesiz son yılların en merak edilen oyunları arasında yer alıyor. Kickstarter’da bugüne kadar destek arayan en büyük proje olan Star Citizen bir türlü tamamlanmasa da, oyunseverlerin projeye desteği sürüyor.

Star Citizen FPS Modu Ertelendi!

Oyunseverlere uzay gemileriyle gezebilecekleri ve savaşlara katılabilecekleri devasa bir evren vadeden Star Citizen birçok kişiyi heyecanlandırmıştı. Ancak proje her geçen gün biraz daha büyüdü, biraz daha detaylandı ama bir türlü tamamlanmadı. Yıllardır yapım aşamasında olan Star Citizen’ın birgün çıkıp çıkmayacağı bile şüpheli. Ancak Chris Roberts’ın yeni oyununu görmek isteyen binlerce kişi desteklerini sürdürüyor. Oyun bugüne kadar 100 milyon dolardan fazla yardım toplamayı başardı. Bu durumu kutlamak isteyen stüdyo oyunun Alpha 2.0 sürümünü yayınladı. Ancak bu sürümde kullanıcılar sadece oyunun FPS kısmını test edebiliyorlar. Oyunun tam halinin ne zaman çıkacağı ise hala bilinmiyor.

Android için 5 popüler platform oyunu!