iPhone 6s’in 8 kötü özelliği!

iphone 6s1

#İŞBİRLİĞİ

Bu haftanın sonuna doğru Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ülkemizde satışa çıkacak. 3099 TL’den başlayan fiyatlarla yeni iPhone modelleri Türkiye’de satışa çıkacak. Bu telefonu bekleyen binlerce kişiden biri olabilirsiniz. Ama satın almadan önce bu galerimize bakmanızı öneriyoruz. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin can sıkan ve kötü özelliklerini sizler için derledik. Galerimizde iPhone 6s ile ilgili pek gündeme gelmemiş 8 bilgiyi bulabilirsiniz.

iphone-6s

Dünyanın en popüler akıllı telefonu iPhone serisinin yeni üyesi kısa bir süre sonra ülkemizde satışa çıkacak. 16 Ekim tarihinde yeni iPhone modellerini Türkiye’den satın almak mümkün olacak. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri 3099 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’nin akıllı telefon pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Peki ama bu telefonun hiç kötü özelliği yok mu?

İlerleyen sayfalarda her yerde bulamayacağınız, pek gündeme gelmeyen ancak can sıkan bazı detayları sizler için derledik. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin kötü özelliklerini ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz. Galerimizdekilere ek olarak sizin belirtmek istediğiniz “kötü” özellikler varsa, yorumlar bölümünden bize yazabilirsiniz. Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli.